top of page
spaghettiii-destijljuf-42.jpg
Hoe zou het zijn als je iedere dag zelf de kinderen uit school kan halen? Of iedere week tijd hebt voor het vrijwilligerswerk dat zo na aan je hart ligt? Dat je zelf je werktijden en werkdagen kunt bepalen en bijvoorbeeld de schoolvakanties vrij bent. Of zomaar op dinsdagmiddag je moestuin in kan of de natuur in kan! Hoe zou het zijn als je meer vrijheid in je werk ervaart? En ook voldoening? Want heel eerlijk, dat laatste mis je nu een beetje. De parttimebaan die je hebt naast je gezin of de administratie die je doet voor het bedrijf van je man is leuk, maar echt zingeving voel je momenteel niet. En dat knaagt aan je, want je voelt dat je zoveel meer in je mars hebt en van waarde kunt zijn in de maatschappij.
Het starten van een eigen bedrijf borrelt al een tijdje bij je. Je ziet om je heen steeds meer vrouwen voor zichzelf beginnen. Maar waar begin je? Een terechte vraag als je Rechten, Psychologie of Economie hebt gestudeerd. Hoe vertaal je jouw studie maar vooral jouw talenten door naar een bedrijf?

Om je een idee te geven. Mijn klanten hebben uiteenlopende bedrijven maar denk aan: Coaches (kinder- relatie- en financieel coach) diëtiste, medisch pedicure, interieurstyliste en eigenaresse van een vergader locatie of een B&B.  Allemaal mogelijk, ook voor jou. Als je de drempel van 'spannend maar ik ga ervoor' overgaat. Want achter die drempel wacht vrijheid op je. Vrijheid om puur te werken vanuit je hart!
spaghettiii-destijljuf-35.jpg
In mijn Blooming Business traject krijg je in 4 maanden helder wie je in essentie bent, waar je heel goed in bent en hoe je dit vertaalt naar een eigen bedrijf. Je ontdekt waar je heel blij van wordt en wat je energie geeft en hoe je praktische stappen zet om je bedrijf daadwerkelijk te starten. Het traject bestaat uit 5 pijlers met zowel online als offline coaching.
dit droom ik
Jouw verlangen
Jouw leven inrichten
Jouw inkomen
Jouw moodboard
dit doe ik
Ideale klant
Aanbod


 
dit ben ik
Jouw persoonlijkheid
Jouw drijfveren
Jouw energiegevers
Jouw waarden
*
Blooming
Business

*
dit kan ik
Jouw talenten
Jouw kwaliteiten
Jouw why
 
dit zeg ik
Zichtbaarheid
Social Media
Huisstijl Ideeën
Bedrijfsnaam

 
Christine van der Sluijs
Een tijdje geleden belandde ik op het Insta-account van Corien. Bij het zien van de foto's en het lezen van haar posts werd ik helemaal blij. Wat een leuke vrouw! Toen ik op haar website las over de coaching, besloot ik daar voor te gaan. En wat was dat fijn. Door de coaching ontdekte ik waar mijn kracht ligt en wat mij in balans brengt. Het heeft mij enorm geholpen. Corien is een lieve, nuchtere, vrolijke en ook doortastende vrouw. Ze luistert, ziet veel mogelijkheden, denkt praktisch mee en heeft mij het laatste zetje gegeven om Prachtplek te starten. Daar ben ik nog iedere dag heel blij mee.
spaghettiii-destijljuf-58.jpg
Voor wie is dit traject?
- Als je vrouw bent en een HBO denkniveau hebt
- Je eigen bedrijf wilt starten of een nieuwe kans wil geven
- Je een dienst verkoopt
- Je wilt verdiepen in persoonlijke ontwikkeling en wilt groeien als persoon
- Je een goed inkomen wilt verdienen met je eigen bedrijf en dit ook serieus neemt
- Je meer zingeving en voldoening uit je werk wilt halen
- Je bereid bent om stappen te zetten en actie te ondernemen
Na dit traject:

- Heb jij helder waar jij als persoon voor staat en hoe je dit vertaalt naar je eigen bedrijf
- Heb jij het concept/naam voor je eigen bedrijf helder
- Heb jij een duidelijke uitwerking van je aanbod en ideale klant
- Heb jij inzicht in hoe kleurrijk je bent en hoe je dit in je huisstijl kan laten zien
- Voel jij meer vertrouwen en empowerment in het (her)starten van je eigen bedrijf
- Ervaar je meer voldoening en rust in je leven


De investering voor dit traject:
1295 euro ex btw

Volg @corienstruijk op Instagram

bottom of page