top of page


Kleuranalyse

 

 

Wil jij ontdekken welke kleuren jou laten stralen?
Wil jij leren wat warme en koele kleuren zijn?
Hoe je jouw persoonlijke waaier optimaal kunt gebruiken?

Of wil je een capsule wardrobe samenstellen?

Dan is een kleuranalyse echt iets voor jou!

Samen met je (schoon)moeder, vriendin of (schoon)zus ontdek je van alles over kleur en krijg je een individueel kleuradvies op basis van jouw unieke oog-, huid- en haarkleur, zodat je precies weet welke kleuren jou het allermooist staan. 


Dit gebeurt in de gezellige setting van mijn stijlstudio met koffie, thee en lekkers.
Kortom: jullie staan een dagdeel in het zonnetje en gaan weg met een kleuradvies waar je heel je leven plezier van hebt.


Wat leer je tijdens de analyse?

Ten eerste leer je welke kleuren jullie het allermooiste staan en bijvoorbeeld jouw ogen extra laten spreken. Daarnaast leer ik jullie wat koele en warme kleuren zijn, zodat je precies weet hoe je jouw persoonlijke waaier moet gebruiken.

Door kleuren af te stemmen op jouw unieke oog-, huid- en haarkleur ontstaat er een harmonieus beeld. Deze kleuren versterken jouw persoonlijke uitstraling. Hierdoor zie je er stralender uit en dit zorgt natuurlijk voor zelfvertrouwen.
Daarnaast scheelt het je tijd tijdens het winkelen en doe je nooit meer een miskoop. Dit is fijn voor je portemonnee en ook nog eens heel duurzaam!
Zeker als je bezig bent met het maken van een capsule wardrobe die helemaal bij jou past is een kleuranalyse met persoonlijke waaier een must.

De meerwaarde van een analyse met z'n tweeën is dat je met elkaar mee kunt kijken. Hierdoor vergroot je jouw kleurenkennis. Dit maakt het super leerzaam en ook heel erg gezellig.

Vanaf maart 2023 alleen nog met twee personen

Aan het eind van de morgen/middag weten jullie welke kleuren mooi staan en is de persoonlijke waaier voor je besteld. Deze is echt helemaal uniek en speciaal voor jou gemaakt! Je kunt deze binnen twee werkweken ophalen of hij wordt opgestuurd. Daarna heb je nooit meer een miskoop, want alle kleuren van de waaier staan je prachtig.

 

Vooraf ontvang jullie van mij vier video's waarin ik al uitleg geef over de analyse en de persoonlijke waaier. Dit is heel fijn om later nog eens terug te kijken als je even niet meer precies weet hoe ik het ook alweer verteld heb.

 

De investering voor een analyse met een persoonlijke waaier is 199 euro p.p.

Als de waaier opgestuurd moet worden is het 205 euro p.p.

(voor particulieren incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW)


Cadeau: Een sessie 'kleur bekennen' met de kleurhartjes. 

0763.jpg

Volg @corienstruijk op Instagram

bottom of page