top of page
spaghettiii-destijljuf-59.jpg


Mijn verhaal.

Ooit koos ik een opleiding en beroep (juf), omdat het zo fijn bij mijn gezin paste. Ik paste me aan en voor een tijdje voelde dat goed. Mijn gezin stond (en staat nog steeds) op nummer een. Maar uiteindelijk bleek het onderwijs niet echt bij mij te passen. De eerste tijd stond ik nog met plezier voor de klas, maar al snel veranderde dat. Ik kwam doodmoe en overprikkeld thuis. Ik kon niet meer genieten en al helemaal niet van mijn gezin. Het voelde als falen. Ik werd er letterlijk ziek van. Toen besloot ik dat het anders moest. Rigoureus. Ik wilde leuk werk én tijd voor mijn gezin, zonder me aan te hoeven passen. Ik wilde gewoon puur mezelf kunnen zijn. Uiteindelijk was dat best een zoektocht, want ik vind zo ontzettend veel leuk. Maar dat ik voor mezelf wilde beginnen stond als een paal boven water. Ik verlangde naar vrijheid en me niet meer aan hoeven te passen. Ik startte mijn bedrijf de Stijljuf en al snel had ik veel volgers op Instagram en van daaruit… klanten. CoIlega’s belden mij op om te vragen wat voor cursussen ik had gevolgd. Maar eerlijk gezegd had ik geen cursussen gevolgd. Ik deed het op mijn gevoel en ik was vooral heel erg mezelf. Dat klinkt heel succesvol, maar zo voelde het niet altijd. Het opzetten van de Stijljuf en alle plannen die ik daarvoor maakte vond ik ontzettend leuk. Maar als het staat, staat het. Dan ben je klaar. Ik kon mijn creatieve hoofd verder niet meer inzetten. Heel jammer, maar helaas.

Ik ging verder met de Stijljuf en deed mijn werk. Want je kunt toch niet zomaar wat anders gaan doen? Ik paste me weer aan. Nu aan mijn volgers. Totdat ik de uitslag van mijn eigen test eens goed ging lezen. Ik werk al jaren met deze persoonlijkheidstest en al mijn klanten staan versteld van de uitslag. Maar ik had die van mezelf nooit echt goed gelezen. Mijn belangrijkste drijfveer is ‘creativiteit en vernieuwing’. Geen wonder dat ik zo genoot van het opzetten van de Stijljuf. Maar naast die drijfveer staat ‘het overdragen van kennis en helderheid krijgen over identiteit’ ook hoog. Plotsklaps vielen er een heleboel kwartjes! En wist ik wat me te doen stond. 

Volg @corinastruyk op Instagram

spaghettiii-destijljuf-67.jpg

Ik kom tot bloei als ik..

* jou mag helpen om helder te krijgen wat bij jou past
* creatief mee mag denken met plannen maken voor jouw bedrijf
* mijn kennis mag delen om van jouw bedrijf een succes te maken

Ik ben puur en transparant, zonder trucjes en overdreven beloftes.
Ik ben niet uit op zoveel mogelijk klanten en nog meer omzet, maar naar genoeg klanten en bijdragen aan een betere wereld.

Ik ben christen en geloof dat het een opdracht is dat we goed voor andere mensen en deze wereld zorgen.

Ik wil jou laten ontdekken dat het kan. Een eigen bedrijf en genoeg tijd voor wat je lief is. Dat je voelt: dit klopt. Dit past bij mij. Dit is waar ik voor bedoeld ben. 
bottom of page